Fedcar page hero section image

Atelier de dans și mișcare Mo-move

Casa de ajutor reciproc Olt îți oferă ție și familiei tale bucuria de a face mișcare!

Pe lângă serviciile sale financiare favorabile pune, de asemenea, la dispoziție membrilor săi abordarea orientată spre sănătate și calitate. Dansul, muzica și mișcarea sunt hrană pentru trup și suflet; în același timp, contribuie la menținerea forței noastre, sănătății, vitalității, veseliei și zâmbetului. Casa de ajutor reciproc Olt își tratează membrii astfel: operează Atelierul de dans și mișcare Mo-move atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Objective image

Activități ale Atelierului de dans și mișcare Mo-move

Mo-move este un atelier de dans și mișcare creat de Casa de ajutor reciproc Olt și oferă lecții de dans pentru copii cu o abordare a artei mișcării. Adulții pot alege dintre cursuri de antrenament fitness și dans, care se concentrează nu numai pe mișcare, ci și pe iubirea de sine și conștientizarea de sine. Car Olt oferă membrilor săi acest serviciu suplimentar gratuit, care este întotdeauna orientat în primul rând către oameni. Dacă este important pentru tine ca copilul tău – sau chiar tu, drag membru al fondului – să învețe și să fie activ, atunci alătură-te echipelor noastre!

Activitățile sunt conduse de profesoara noastră de dans pregătită profesional și cu experiență și specialistă în sănătate mintală: Ardelean Mónika.

Grupele de copii se alcătuiesc în funcție de vârstă, începând de la grupa de vârstă 4-5 ani. Nu există limită de vârstă pentru participarea la activitățile Mo-move!
Participarea la sesiuni se face pe bază de programare prealabilă, numărul de locuri fiind limitate. Lecțiile sunt caracterizate de flexibilitate stilistică și structurală, pe care atât instructorul, cât și participanții o pot modela împreună, în funcție de situația dată.

Activities image Activities image
Objective image
Quote icon
Motto: Lasă-ți viața să fie un dans pasional; plină de bucurie, energie, zâmbete, seducție, satisfacție și bunătate!

Momo

Ardelean Mónika,

Profesoară de dans

al cărei scop este să experimenteze bucuria mișcării alături de copii, studenți și adulți. Principiul de bază conform căruia se realizează sesiunea centrată pe participant este că toată lumea – capabilă de muncă, entuziastă – este un membru unic, irepetabil, respectabil și unic al comunității noastre, cu nevoi și cerințe individuale.

Profile image

Vă puteți interesa:

La Momo: 0758 682756, sau la sediul principal: Sfăntu Gheorghe, Nicolae Iorga 10/D
zilnic între orele 9.00 și 17.00.

Promovăm activitățile Mo-Move Dance cu videoclipuri de fitness realizate cu angajații casieriei, care pot fi vizionate pe canalul de YouTube al casieriei numit „Mo-Move Dance OLT CAR-IFN”