Fedcar page hero section image

Mo-move tánc- és mozgásműhely

Az OLT Önsegélyző Pénztár a mozgás örömét ajándékozza Önnek és családjának!

Kedvező pénzügyi szolgáltatásai mellett egészség- és minőségközpontú szemléletmódját is elérhetővé teszi tagjai számára. A tánc, a zene, és a mozgás tápláléka testnek és léleknek; ugyanakkor hozzájárul erőnlétünk, egészségünk, életerőnk, derűnk és mosolyunk megtartásához. Az Olt Önsegélyző Pénztár így kedveskedik tagjainak: működteti a Mo-move tánc- és mozgásműhelyt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Objective image

A Mo-move tánc- és mozgásműhely tevékenysége

A Mo-move az Olt Önsegélyző Pénztár által létrehozott tánc- és mozgásműhely, mozgásművészeti szemlélettel biztosít táncórákat gyermekeknek. A felnőttek kondícióedzés és táncóra közül választhatnak, melyek nem csupán mozgás, hanem önismeret központúak is. Pénztárunk díjmentesen ajánlja fel tagjai számára ezt a kiegészítő szolgáltatást, amely mindig elsősorban emberközpontú. Ha önnek fontos, hogy gyermeke – de akár ön is, kedves pénztártag – mit és milyen minőségben tanul és tevékenykedik, akkor csatlakozzon csapatainkhoz!

A tevékenységeket szakmailag felkészült és tapasztalattal rendelkező tánctanárunk, mentál-higiénés szakemberünk: Ardelean Mónika vezeti.

A gyermekcsoportokat életkor szerint állítjuk össze, 4-5 éves korosztálytól kezdődően. A Mo-move tevékenységében való részvételben felső korhatár nincs!
A foglalkozásokon való részvétel előzetes egyeztetés alapján történik, ugyanis a helyek száma korlátozott. Az órákat stílusbeli és strukturális rugalmasság jellemzi, amit az oktató és a résztvevők egyaránt, az adott helyzettől függően, együttesen alakíthatnak.

Activities image Activities image
Objective image
Quote icon
Mottó: Legyen egy szenvedélyes tánc az életed; tele örömmel, energiával, mosollyal, csábítással, elégedettséggel és jósággal!

Momo

Ardelean Gyöngyvér Mónika tánctanár,

A Mo-Move Dance vezetője

akinek célja a mozgás örömének megtapasztaltatása a gyerekekkel, diákokkal, felnőttekkel. Az alapelv, miszerint a résztvevő-központú foglalkoztatás megvalósul az, hogy mindenki – testestől, lelkestől – egyszeri, megismételhetetlen, tiszteletreméltó és egyedi tagja közösségünknek, egyéni szükségletekkel és igényekkel.

Profile image

Érdeklődni:

Momónál: 0758 682756, illetve a pénztár székhelyén: Nicolae Iorga 10/D
lehet naponta 9-17 óra között.

A pénztár alkalmazottaival készült fitness videókkal reklámozzuk a Mo-Move Dance tevékenységét, megtekinthető a pénztár „Mo-Move Dance OLT CAR-IFN” nevű youtube csatornáján