Logo image

Începe-ți visele cu noi!

Cu noi, membrii pot economisi în siguranță și pot obține împrumuturi avantajoase.

Citește mai mult
Hero image

Oferim o gamă largă de servicii financiare de înaltă calitate, cu execuție prudentă și transparentă, și soluții inovatoare. Baza succesului nostru este încrederea membrilor noștri, pe care am câștigat-o prin evaluarea și înțelegerea nevoilor locale și regionale, precum și calitatea și eficiența serviciilor noastre. De asemenea, recunoaștem și încurajăm talentul, încrederea și angajamentul angajaților noștri.

Când aveți nevoie de serviciile noastre?

În zilele noastre, este important să fim conștienți de situația noastră financiară, este important să facem pași previzibili și siguri pentru a ne realiza visele și a stabili securitatea viitorului nostru.

Icon image

dacă vrei ca visele tale să devină realitate

Icon image

dacă ai nevoie de bani rapid

Icon image

dacă vrei un împrumut previzibil cu dobândă fixă

Icon image

dacă vrei să-ți păstrezi economiile în siguranță

Icon image

dacă vrei să-ți protejezi economiile de diluarea inflaționistă

Icon image

daca vrei servicii fără costuri ascunse

Story image

Formarea Casei de ajutor reciproc Olt

Casa de ajutor reciproc Olt a fost înființat în 1949 pentru angajații fabricii Olt Textil, așa că își ajută membrii în viața de zi cu zi cu o experiență de peste 70 de ani. Până în 1997, Casa de ajutor reciproc Olt a oferit membrilor servicii tradiționale, care includeau economii în fonduri comunitare și împrumuturi la dobânzi sub nivelul pieței. Din 1998, cu finanțare de la guvernul american, WOCCU a pus în practică cel de-al doilea proiect din România, în valoare de 2 milioane de dolari, numit „Consolidarea performanței Fondurilor de Autoajutorare în sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii din România prin acordarea de împrumuturi”. Casa de ajutor reciproc Olt s-a alăturat acestui proiect în 1999 pentru o perioadă de 4 ani. Până în anul 2000, în cadrul Olt Textil SA a funcționat Casa de ajutor reciproc Olt. În 2000, și-a cumpărat primul birou din centrul orașului. În 2000, și-a cumpărat primul birou din centrul orașului. Modernizarea serviciilor și deschiderea Casa de ajutor către comunitate a dus la o creștere spectaculoasă a numărului de membri și a capitalului instituțional a Casei de ajutor reciproc Olt. În prezent, este deja prezent în 4 orașe: Sfântu Gheorge, Covasna, Baraolt și Odorheiu Secuiesc.

Quote icon
„Sunt extrem de mulțumit de serviciu și de mediu. Referenții sunt drăguți, m-au ajutat să aleg varianta cea mai potrivită. Îl recomand cu încredere!”

B.T.

Oferim o gamă largă de servicii financiare de înaltă calitate, cu execuție prudentă și transparentă și soluții inovatoare.